Στοιχεία Επικοινωνίας

Papantoniou 2, Karpenisi 36 100

Phone: (+30) 2237 025 075

Mobile: (+30) 697 054 9953

Loading...
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2017-10-17T09:43:31+00:00

Project Description

Μία σύντομη ανασκόπηση

Η Κωνσταντίνα Τσιτσάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, όπου και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της.

Η διαδρομή της με την δραστηριοποίηση στον τομέα της Λογοθεραπείας, ξεκινάει από το 2003, που παίρνει τη μορφή ακαδημαϊκής πορείας στο Τ.Ε.Ι. Πατρών, όπου και αποφοίτησε, αφού πρώτα εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία με θέμα: «Στρατηγικές Διαχείρισης γονέων σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες».

Από τότε και κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών της ετών, η Κωνσταντίνα Τσιτσάρα έχει μετεκπαιδευτεί και επιμορφωθεί σε επαγγελματικά σεμινάρια όπως: “Basic PECS Training”, “Εκπαίδευση στη συστοιχία δοκιμασιών γλωσσικής αξιολόγησης στην Ελληνική γλώσσα παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας”, “ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΥΛΙΣΜΟΣ: Αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση”, “Three-part treatment plan for oral placement therapy”, “Ειδική γλωσσική διαταραχή: Αξιολόγηση και θεραπεία”, “Η δυσπραξία και οι επιπτώσεις της στη λειτουργικότητα, την ομιλία και τον λόγο”, “Αισθητηριακή επεξεργασία”, “Δυσλεξία, δυσορθογραφία, δυσαριθμησία: Φύση των διαταραχών και αντιμετώπιση”, “Χρήση του εργαλείου διεπιστημονικής ομάδας για την αξιολόγηση του επιπέδου λειτουργικότητας παιδιού στο φάσμα του Αυτισμού – ΕΔΑΛΦΑ”, “Διαταραχές του φάσματος του αυτισμού: Η εφαρμογή της δομημένης εκπαίδευσης TEACCH” και “Άγγιξε και πες”.

Ο αδερφός μου μπορεί να πει “γεια”! Άρα ένα τεράστιο Ευχαριστώ στη λογοθεραπεία!

ΕΜΟ ΦΙΛΙΠΣ • ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ

Η πρώτη επαγγελματική δραστηριότητα χρονολογείται το 2008, σε Κέντρο Λογοθεραπείας της Πάτρας και στη συνέχεια το 2010 εγκαινιάστηκε η Λογοθεραπεία Καρπενησίου – Κωνσταντίνα Τσιτσάρα, όπου βρίσκεται σε λειτουργία μέχρι και σήμερα, στην οδό Παπαντωνίου Ζαχαρία 2.

Πανελλαδική ημέρα του παιδιού

ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ
Για να βοηθάς τους άλλους
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec